Listă produse

După tipurile și metodele de preparare


  • Preparare

    Preparare

    Alegem, sortăm și preparăm cu multă grijă și migală: tocăm, mărunțim sau frăgezim!

  • Condimentare & Maturare

    Condimentare & Maturare

    Sărarea şi maturarea constituie operaţiuni esenţiale la fabricarea tuturor produselor pregătite de Maestrul măcelar.

  • Afumare & Uscare

    Afumare & Uscare

    Maestrul măcelar alege pentru fiecare preparat procedul potrivit: afumare la rece sau la cald și uscare-maturare sau numai uscare-maturare.

Salamuri

Salam de vară – fiert dublu și afumat
Salam de porc – fiert și afumat
Salam șuncă afumat – fiert și afumat
Salam Victoria – fiert
Salam cu șuncă – fiert
Salam Nemțesc – fiert și afumat
Salam Haiducesc – fiert și afumat
Salam cu piept de pui – fiert
Salam cu șuncă Extra – fiert și afumat

Salamuri uscate

Sala vară EXTRA – afumat și uscat
Salam Secuiesc – afumat și uscat
Salam Ardelenesc – afumat și uscat
Salam Unguresc – afumat și uscat
Salam Bănățean- afumat și uscat
Salam Mariflor – afumat și uscat
Salam Transilvania – afumat și uscat

Salamuri crud uscate

Salam Crud Uscat – afumat-crud și uscat
Salam Sinaia – afumat-crud și uscat

Parizere și Cremwursti

Parizer porc vită – fiert
Parizer Feleacu – fiert
Parizer cu piept de pui – fiert
Parizer de porc – fiert
Cremwursti de porc – fiert și afumat
Cremwursti piept de pui – fiert și afumat
Plonez Extra – fiert și afumat

Produse tradiționale

Cârnați de casă: afumat la rece
Cotlet afumat: afumat la rece
Ceafă afumată: afumat la rece
Pulpă afumată: afumat la rece
Piept afumat: afumat la rece
Șuncă afumată: afumat la rece

Produse de sezon

Caltaboș – fiert și afumat
Kolbasz ardelenesc – fiert și afumat
Drob de casă – fiert

Specialități presate

Mușchi țigănesc – fiert și afumat
Bacon presat Gastro – fiert și afumat
Bacon Extra – fiert și afumat
Ciolan Presat – fiert și afumat
Mușchi file presat – fiert și afumat

Specialități crud uscate

Cotlet Parma – afumat și uscat
Prosciuto Crudo – afumat și uscat
Bacon afumat – afumat și uscat

Afumături

Ciolan mare afumat – afumat la rece
Ciolan mic afumat – afumat la rece
Kaiser Extra afumat – afumat la rece
Costiță afumată – afumat la rece
Coaste afumate (Scăriță) – afumat la rece
Coaste triunghi – afumat la rece
Oase afumate Garf – afumat la rece
Slănină afumată – afumat la rece
Slănină cu boia – afumat la rece
Piciorușe afumate – afumat la rece
Codițe de porc afumate – afumat la rece

Prospături

Leberwurst – fiert
Pate de porc – fiert
Pate de pui – fiert
Tobă porc – fiert și afumat
Tobiță afumată – fiert și afumat
Piept de pui în aspic – fiert
Caș de carne – fiert și afumat

Semipreparate

Carne tocată (porc + vită) – pungă 1 kg – refrigerat / congelat
Pastă Mici – pungă 1 kg – refrigerat / congelat
Caserole Mititei – 700 gr. – refrigerat / congelat
Mititei formați 50 gr./buc – 50 sau 100 buc/caserolă – refrigerat / congelat
Mititei formați 60 gr./buc – 50 sau 100 buc/caserolă – refrigerat / congelat
Hambutger mânzat 2×130 gr./caserolă – congelat
Cârnați grătar subțiri – VRAC – refrigerat
Cârnați grătar subțiri – TAVIȚĂ – congelat
Cârnați Grill – ambalați în atmosferă protectoare – refrigerat

Carne porc

Cotlet porc – refrigerat
Ceafă porc – refrigerat
Mușchuileț de porc – refrigerat
Pulpă porc spate fasonată – refrigerat
Pulpă porc față – refrigerat
Gulaș porc – refrigerat
Fleică porc – refrigerat
Piept porc fără os – refrigerat
Coaste / Scăriță crudă – refrigerat
Costiță grătar – refrigerat
Carne porc lucru 90/10 – refrigerat
Slănină crudă – refrigerat
Piciorușe crude – refrigerat
Șoric – refrigerat
Creier porc – ambalat la 0,5 kg / congelat
Ficat porc – refrigerat

Produse condimentate și marinate

Aripi condimentate – refrigerat
Piept de pui condimentat – refrigerat
Ceafă porc condimentată – refrigerat
Piep porc condimentat – refrigerat
Scăriță porc condimentat – refrigerat

 

Catalog de prezentare Mariflor