Despre noi


Povestea noastră începe în 1994, ca o mică afacere în Gherla. Pasiunea pentru carmangerie, iscusința și omenia ne-au călăuzit pe drumul nostru și ne-au ajutat să creștem rapid, an după an.

Astăzi ne mândrim cu 20 de magazine proprii deschise în țară, cu peste 100 de sortimente de produse variate, ce îmbină rețete tradiţionale consacrate cu cele moderne și cu o fabrică performantă de prelucrare şi industrializare a cărnii, dotată cu utilaje și instalaţii de ultimă oră, ce corespund strandardelor calității și profesionalismului și care ne permit să întreţinem unitatea în cele mai stricte condiţii igienico-sanitare. Aici au loc și activităţile noastre de cercetare-dezvoltare şi de descoperire de noi tehnologii, unde ne preocupăm de diversificarea constantă a gamei de produse. Carmangeria Mariflor este un brand certificat ISO 9001:2008 şi ISO 22000:2005. 

În 2017 mergem mai departe și demarăm proiectul de construcție a unei noi fabrici de procesare a cărnii, cu o capacitate de 20 t/zi. Este un proiect care ne face munca mai frumoasă și pe care îl vom finaliza la sfârșitul acestui an.


Viziune. Misiune. Valori.


Viziunea noastră constă în îmbinarea rețetelor de odinioară, atât de dragi Maestrului Măcelar, cu tehnici și strandarde de gust și calitate actuale de prepararea a cărnii. Pe drumul nostru, suntem călăuziți de valorile la care ținem: Calitate – Tradiție – Pasiune.

Calitate. Tradiție. Pasiune.

La fiecare pas, suntem ghidați și inspirați de respectul față de tradiția pe care ne-am propus să o păstrăm, față de meseria pe care o îndrăgim și față de așteptările clienților noștri, care cunosc și apreciază produse de calitate superioară, meșteșugul onest și preţurile chibzuite. La Mariflor, credem în valoarea redescoperirii, păstrării și împărtășirii bunelor obiceiuri. Iar pentru că prepararea bucatelor este pentru noi cel mai drag meșteșug, condimentul nelipsit – potrivit fiecărui preparat – este PASIUNEA. Valorile noastre


Calitate. Tradiție. Pasiune.